fbpx

Abonamente cafea

Cum cumpăr?

Pentru a achiziţiona abonamentele noastre de cafea aveţi nevoie de un cont de Facebook activ cu ajutorul căruia să interacţionaţi cu pagina noastră de Facebook – the Captain.

Apăsaţi butonul de meniu, iar după aceea butonul denumit „Abonament cafea.” În acest moment aţi început interacţiunea cu chatbot-ul (robotul inteligent) nostru care vă va ajuta să vă alegeţi tipul de abonament, locaţia de unde îl veţi putea revendica, precum şi metoda de plată.

Există 6 tipuri distincte de abonamente de cafea, în funcţie de băutura preferată: Captain Flat, Flat White, Great White, Echilibratu, Intensu, Espresso. Alegeţi una dintre aceste opţiuni. 

După aceea vă rugăm să alegeţi locaţia de unde veţi revendica abonamentul: ISAC, Academy, Central, Novis, Power, CBC, Iulius, FSEGA.

În final, vă vor apărea pe ecran metodele de plată: IBAN-ul şi contul beneficiarului – pentru ordin de plată; număr de telefon al beneficiarului – pentru plata folosind cardul Revolut şi un paylink către Plationline.ro – pentru plata cu cardul.

Metoda de plată cu cardul prin PlatiOnline

Plata cu cardul este efectuată prin https://plationline.ro. Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca CAPTAIN BEAN.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Intrarea în posesie a abonamentului şi politica de retur

Intrarea în posesia abonamentului plătit se va face prin deplasarea personală a plătitorului la locaţia Captain Bean aleasă în momentul achiziţionării acestuia, conform orarului locaţiei respective.

Plăţile efectuate sunt finale şi sunt nerambursabile.

en_USEN