Aplică pentru o franciză Captain Bean!

Am creat un sistem de franciză care te va ajuta să câștigi chiar și 2000 euro pe lună cu experiență zero în afaceri si HoReCa!

De ce sa deschizi o franciza Captain Bean?

Visezi să ai propria ta cafenea, dar îți faci griji cu privire la provocările antreprenoriatului? Nu-ți face griji!

Deja iubită de clienții din România, franciza noastră îți oferă șansa de a profita de recunoașterea și aprecierea brandului nostru, dându-ți startul perfect pentru propria ta cafenea de succes.

De la găsirea locației ideale și pregătirea personalului, până la strategiile de marketing și aprovizionarea cu cele mai proaspete ingrediente, vei primi sprijinul necesar pentru a-ți conduce cafeneaua în mod eficient și profitabil.

Cu rețetele noastre speciale și ingrediente de calitate, vei oferi clienților experiențe de neuitat și îi vei fideliza pentru totdeauna!

Know How

Toate informatiile de care ai nevoie le primesti:antreprenoriat, business, horeca, cafea!

Deschiderea locatiei rapida si eficienta

Poti in cel putin 2 luni de zile sa ai propria cafenea!

Dezvoltarea continua a conceptului

Marketing , produse noi, dezvoltam mereu aspectele care tin de brandul Captain Bean!

Franciza Captain Bean in cifre

Adevărata recompensă a muncii tale și a investiției într-o cafenea Captain Bean va fi văzută în creșterea profitului și în satisfacția clienților. Începe cu o investiție calculată și asigură-te că ai puterea financiară să crești o afacere de succes.

Fii încrezător în viitorul tău antreprenorial cu un sistem de afaceri bine pus la punct! Echipa noastră dedicată îți va oferi suportul și expertiza necesară pentru a-ți deschide ușile cu încredere și a-ți dezvolta afacerea în mod sustenabil și profitabil.

Cu o istorie de succes și clienți fideli, cafeneaua ta va atrage din prima zi privirile și papilele gustative ale tuturor iubitorilor de cafea din oraș!

Fă primul pas către visul tău – deschide-ți cafeneaua Captain Bean și asigură-te că fiecare zi înseamnă o nouă aventură gustativă și de succes! Contactează-ne acum pentru a primi mai multe detalii și pentru a porni în călătoria vieții tale antreprenoriale!

Taxa de franciza

5000 EUR

Investitie totala

15.000 – 20.000 EUR

Redeventa lunara

5.5%

Suprafata recomandata

20-40 mp

Fond de marketing

3% din C.A

Investitie in locatie

De la 15.000 EUR