fbpx

Lusiana Birlog, francizată Captain Bean: „Datorită încrederii pe care o am în conceptul Captain Bean, am deschis o nouă locație și nu mă voi opri aici”

Lusiana și Andrei Birlog au deschis vara aceasta franciza Captain Bean din Câmpina, iar acum 2 săptămâni au deschis cea de-a doua locație, în București.

Cei doi se numără printre primii francizați Captain Bean, fiind primii din rețeaua Captain Bean care au deschis o locație tip insulă, în incinta unui supermarket. Recent, aceștia au deschis și cea de-a doua locație, fiind astfel cei care au pus Bucureștiul pe harta Captain Bean.

Lusiana a lucrat într-o corporație înainte de a se hotărî că vrea să devină antreprenor: „Înainte de a începe colaborarea cu Captain Bean, am lucrat într-o corporație în funcția de Relation Manager – persoane juridice. […] Am dorit să devin antreprenor pentru că am vrut să-mi fac un business al meu, să împărtășesc și altora din experiența mea cu oamenii.

Lusiana

Franciză vs. afacere de la 0

Pentru Lusiana și Andrei, alegerea unei afaceri în sistem de franciză a venit cumva de la sine, fiind deja familiarizați cu modul acestora de funcționare și cu sistemul de franciză în sine: „Am ales sistemul franciză pentru că și eu am lucrat în acest sistem timp de 15 ani. Știam că dacă ai pe cineva în spate care te poate susține, șansele de reușită sunt mai mari. Mai ales că domeniul coffee to go era unul nou pentru mine”, ne povestește Lusiana. 

Odată luată decizia de a alege o franciză, mai rămânea doar găsirea celei care să li se potrivească și să rezoneze cel mai mult cu visul lor. Din fericire, cei doi au ajuns repede la franciza Captain Bean și au putut să avanseze cu noul lor proiect antreprenorial, fără să se blocheze prea mult timp pe alegerea unei francize. 

Am ales Captain Bean pentru că mi-au plăcut oamenii de acolo, care au fost foarte prompți și au răspuns rapid solicitărilor noastre”, ne explică Lusiana, punând astfel în evidență trăsăturile despre care putem spune că sunt reprezentative pentru căpitanii noștri.

Începerea imediată a pregătirilor pentru noua locație Captain Bean s-a dovedit a fi o decizie foarte bună, parteneriatul creat astfel fiind unul benefic atât pentru franciza Captain Bean, cât și pentru francizat. 

Rezultatele nu au întârziat să apară, astfel că, 3 luni mai târziu, Lusiana și Andrei Birlog au deschis deja o a doua franciză Captain Bean, de data aceasta în București.

Provocările începutului

Primele luni au fost încărcate de emoții. Am învățat lucruri noi și pot spune că a fost o provocare imensă să fiu de partea cealaltă – adică antreprenor. Nu regret nicio secundă că am părăsit corporația pentru a-mi deschide o cafenea. Îmi place foarte mult ceea ce fac, iar faptul că pot să le fac unor oameni ziua mai bună depășește cu mult provocările zilnice pe care le întâmpin”, ne-a povestit Lusiana referitor la trecerea de la un job în birou la antreprenoriat. Cuvintele și atitudinea ei ne confirmă încă o dată că poți depăși orice obstacole, cât timp îți dorești ceva cu adevărat, iar dacă lucrezi pentru a-ți îndeplini visul, rezultatele vor apărea cu siguranță.

În cazul deschiderii de la București, experiența pozitivă avută cu deschiderea primei locații Captain Bean, precum și siguranța sprijinului permanent din partea echipei Captain Bean au fost factori determinanți. 

Fiind deja la a doua deschidere, provocările nu mai erau aceleași, așa cum ne-a povestit și Lusiana chiar înaintea deschiderii de la București: „Deja nu mai am aceleași emoții cum am avut la prima locație. Încercăm să ne extindem cu mai multe locații în București, ca oamenii să ne cunoască mai bine, să știe că la noi pot consuma o cafea foarte bună și să știe că în locațiile noastre găsesc oameni drăguți, amabili.”

Când vine vorba despre planurile de viitor, Lusiana este sigură în ceea ce privește continuarea extinderii: „Datorită încrederii pe care o am în conceptul Captain Bean, am deschis o nouă locație și nu mă voi opri aici.”

Devino şi tu francizat Captain Bean şi deschide o cafenea la tine în oraş!

Lusiana Birlog, francizată Captain Bean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ro_RORO