fbpx

Două modalităţi prin care poţi ajuta Captain Bean în perioada de criză

Dragi căpitani,

Situaţia actuală în care ne aflăm ne-a obligat pe fiecare dintre noi – pe unii mai mult, pe alţii poate mai puţin – să facem anumite schimbări în vieţile noastre.

Captain Bean nu a ezitat şi a închis începând din data de 16 martie unele locaţii, urmând ca două zile mai târziu să le închidem pe toate, pentru „o perioadă nedeterminată” de timp.

Ne-am supus recomandărilor specialiştilor şi guvernanţilor, punând siguranţa clienţilor şi angajaţilor noştri mai presus decât altceva.

Totuşi, Captain Bean este un business cu peste 20 de angajaţi şi, asemeni multor altor afaceri din domeniu şi nu numai, am avut şi avem nevoie de susţinerea voastră. Suportul vostru este esenţial pentru ca povestea aceasta atât de îndrăgită de băutorii de cafea din Cluj-Napoca să meargă mai departe.

Din această cauză, am identificat două moduri prin care ne puteţi ajuta acum pentru a vă putea bucura mai târziu de muuuultă cafea, exact aşa cum vă place vouă. Este vorba despre abonamentele de cafea şi cardurile valorice de la Ialoc. Să le luăm pe rând!

Abonament de cafea

Ne poţi susţine achiziţionând anticipat un abonament de cafea. Avem două variante: de 12 cafele (8+4 gratis) şi de 18 cafele (12+6 gratis).

Paşii sunt simpli:

Accesezi acest link şi parcurgi conversaţia cu roboţelul nostru inteligent.

Îţi alegi băutura preferată (cu precizarea că vei putea să te bucuri nu numai de acea băutură, ci şi de alte cafele cu o valoare egală sau mai mică decât băutura aleasă).

Pe urmă îţi alegi locaţia de unde vei revendica, de îndată ce redeschidem cafenelele, abonamentul.

Dacă optezi pentru locaţia ISAC, alegi să îi sprijini direct pe francizaţii noştri. Abonamentul, în acest caz, va fi valabil doar la acea locaţie.

Dacă vei opta pentru oricare altă locaţie, abonamentul va fi valabil pentru toate celelalte locaţii Captain Bean din Cluj-Napoca.

Cumpără un abonament de cafea de aici: https://bit.ly/meniu-abonamente-cafea

Card valoric

Prietenii noştri de la ialoc.ro au dezvoltat în această perioadă de criză o platformă prin care îţi poţi susţine restaurantele şi cafenelele preferate.

Ajută-ne achiziţionând un card valoric (pentru tine sau pentru cineva drag), card pe care îl vei putea folosi de îndată ce redeschidem locaţiile, pentru orice produs(e) Captain Bean.

Poţi achiziţiona un card cadou valabil doar la locaţia Captain Bean ISAC, susţinându-i direct pe francizaţii noştri, de aici: https://bit.ly/card-cadou-ISAC

Poţi achiziţiona un card cadou valabil la toate locaţiile Captain Bean din Cluj-Napoca fără Captain Bean ISAC, de aici: https://bit.ly/card-cadou-CB

Îţi mulţumim pentru că ne eşti alături!

Două modalităţi prin care poţi ajuta Captain Bean în perioada de criză
ro_RORO