Istoria Noastra

Captain Bean este despre comunitate și despre interacțiuni, despre o cafea to go care va duce la descoperirea orașului, despre un moment de cafea pe care îl puteți bucura oriunde doriți. Clienții noștri sunt Căpitanii, unii dintre ei sunt la facultate, unii lucrează în corporații sau sunt liber profesioniști, dar toți au ceva în comun, pasiunea și dragostea pentru o cafea extraordinară.

Principalul nostru obiectiv este să oferim clienților noștri o experiență excelentă, bazată în special pe cafea. Avem o gamă largă de rețete, care includ atât tipuri de cafea standard de la espresso scurt la latte, cât și rețete sezoniere care sunt gândite cu grijă și făcute de barista. Pentru o experienta delicioasă, servim clienții noștri si produse complementare, cum ar fi: ceai, patiserie proaspata și mini-gustări.

valori

accesibilitate

Credem cu tarie în cafeaua noastra și că este mai mult decat o cafea. Este vorba despre împărtășirea unui moment de aromă intensă cu persoanele preferate, așa că oferim o cafea excelentă la un preț avantajos.

Servire

Sărbătorim oameni care se trezesc în fiecare dimineața și ajută lumea să progreseze. Timpul contează, așa că servim mereu cafeaua noastra într-un mod convenabil și rapid.

Comunitate

Suntem conștienți de lucrurile care se întâmplă în jurul nostru, așa că ne străduim să facem tot posibilul pentru a ne ajuta comunitatea locală.

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian