TERMENI ȘI CONDIȚII

  1. ACCEPTAREA TERMENILOR

Bun venit pe site-ul cafenelei Captain Bean, operat de SC Captain Bean International SRL. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse Termenilor și Condițiilor de mai jos. Prin accesarea, navigarea sau utilizarea site-ului nostru, ești de acord să respecți și să te supui acestor Termeni și Condiții. Dacă nu ești de acord cu acești termeni, te rugăm să nu utilizezi site-ul nostru.

  1. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, mărci înregistrate și drepturi de proprietate industrială, privind conținutul și designul acestui site, sunt deținute de SC Captain Bean International SRL sau deținătorii de licență. Orice utilizare necorespunzătoare, incluzând copierea, reproducerea sau distribuirea, este strict interzisă.

  1. CONFIDENȚIALITATE

Protejăm confidențialitatea informațiilor personale ale utilizatorilor noștri. Te rugăm să consulți Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm datele tale personale.

  1. INFORMAȚII ȘI ACURATEȚEA LOR

Ne străduim să asigurăm acuratețea și actualizarea informațiilor prezentate pe site. Cu toate acestea, nu garantăm că informațiile sunt complete, precise sau actualizate în totalitate. Utilizatorul își asumă responsabilitatea de a verifica informațiile înainte de a lua orice decizie sau acțiune bazată pe conținutul site-ului nostru.

  1. MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate pe site. Prin continuarea utilizării site-ului după publicarea modificărilor, ești de acord să fii legat de noile Termeni și Condiții.

  1. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

SC Captain Bean International SRL nu va fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau punitive, inclusiv pierderi de profit, datorate sau în legătură cu utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru.

  1. LEGEA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați de legislația română. Orice litigiu sau controversă referitoare la acești termeni vor fi soluționate de instanțele competente din România