fbpx

Istorie 'i Concept

Povestea noastră a început în 2014 cu un espressor, doi barista şi mult curaj. Cinci ani mai târziu, Captain Bean a ajuns cel mai mare lanţ de cafenele de pe piaţa internă, cu 8 locaţii în Cluj-Napoca. 

Captain Bean pune lumea în mişcare în fiecare dimineaţă. Mizăm pe diversitate şi inovaţie, având o gamă variată de băuturi pe bază de cafea pentru a satisface toate gusturile.

Dar uneori vei vrea mai mult decât o cafea. Ai de ales între cookies, croissante, batoane vegan-friendly, mixuri de fructe şi nuci, precum şi băuturi răcoritoare, cu sau fără cofeină, ceai și apă.

Valori

calitate la un pre; bun

Cafeaua noastră nu este doar foarte bună, ci vine şi la un preţ foarte accesibil. Fiindcă înainte să fim barista, am fost şi noi clienţi, la fel ca tine.

servire ca la carte

Captain Bean îi cinsteşte pe toţi cei care se trezesc dimineaţa şi fac lumea să se mişte şi lucrurile să se întâmple. De aceea încercăm mereu să îţi oferim o servire impecabilă.

grij- pentru comunitate

Suntem conștienți de lucrurile care se petrec în jurul nostru. De aceea, încercăm să ne implicăm pe cât de mult şi pe cât de des posibil pentru dezvoltarea comunităţii locale.

ro_RORO
en_USEN ro_RORO